DAB en de Dag van de Zorg

Op zondag 16 maart nemen we met Dienst Ambulante Begeleiding deel aan de Dag van de Zorg.  Wij zetten onze deuren open en heten iedereen  van harte welkom!
De ontwikkeling van je baby loopt anders dan verwacht, je zoon of dochter wordt geboren met  een verstandelijke of motorische beperking , je ouder, partner, kind, … krijgt een hersenbloeding, raakt betrokken bij een verkeersongeval,… Deze ingrijpende gebeurtenissen roepen heel veel vragen en bezorgdheden op. Want leven met een beperking, hoe doe je dat? En hoe pak je dit aan als ouders, als partner, als kind, als broer of zus?
Dienst Ambulante Begeleiding biedt jaarlijks aan ruim 500 cliënten en hun gezin of netwerk begeleiding, advies, informatie om met deze thema’s om te gaan in de thuissituatie.Wil je weten hoe we dit concreet doen?  Kom dan kennismaken met ons begeleidingsaanbod.
We voorzien een interactief aanbod voor jong en oud. Onze medewerkers  geven uitleg over hun begeleidingswerk aan kinderen, jongeren en volwassenen  met een beperking en hun gezin, hun netwerk. 2014 is het jaar van het Brein.  We zetten vooral de begeleiding aan mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel  in de kijker !Kom gerust een kijkje nemen op 16 maart tussen 10 uur en 17 uur in ons gebouw op de Donkweg 49 in Zonhoven.
publicatiedatum: 
10.03.2014 - 13:30