Studienamiddag voor woon- en welzijnspartners

Welzijnsregio Noord-Limburg en Sociaal Verhuurkantoor Noord-Limburg  nodigen u graag uit op een studienamiddag voor woon- en welzijnspartners. Deze studienamiddag zal plaatsvinden op donderdag 17 september 2015 om 13.30 uur  in Palethe te Overpelt. Dit netwerkmoment van woon- en welzijnspartners komt er naar aanleiding van een rapport van het Sociaal Verhuurkantoor over de huurbegeleiding bij kwetsbare huurders. Voor meer info, zie: Rapport 'Gedeelde zorg voor kwetsbare huurders' voorgesteld op de algemene vergadering van SVK.

Het programma voorziet, na een inleidend moment, de keuze uit twee  lezingen:

  • 'Minder zorg bij het huren en verhuren begint met een goede basiskwaliteit van de huurwoningen. Kwalitatieve huurwoningen als resultaat van een positieve interactie tussen lokaal bestuur en verhuurders.' Deze lezing wordt verzorgd door Wonen Vlaanderen, afdeling Limburg.
  • ‘Kwetsbare huurders een gedeelde zorg.  Samenwerking, afstemming en overdracht tussen woon- en welzijnspartners.’  Deze lezing wordt gebracht door  Provincie Limburg, ondersteuning ontwikkelingsgroep Lokaal CliëntOverleg en een LCO-coördinator uit de regio Noord-Limburg.

Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijving bezorgen we u in de loop van augustus.

publicatiedatum: 
01.07.2015 - 12:00